About Me…

1909383_830464886983244_2940703522731407123_o

Hi everyone.

Welcome to my blog. On this blog you can read about my thoughts about everything from fashion to everyday life. I love fashion, and this topic is one of the main subjects I will be blogging about. I am quite tall (5.11 ft / 180 cm) – so my style will fit tall women. Currently I am blogging for the danish fashion brand Saint Tropez, whom I have been blogging for two years for now. I finished my bachelor degree in Science of Education at Aarhus University in Copenhagen the summer of 2016, and recently started my Masters in Human Resource Management at Copenhagen Business School.

Feel free to follow my blog, and don’t hesitate to contact me at any time.

Best regards,

Josefine

#fashionfortallwomen

Hej allesammen.

Velkommen til  min blog. Her på bloggen kan du læse mine tanker om alt fra mode til hverdagsliv. Jeg elsker mode, og derfor vil dette emne være det mest centrale her på bloggen. Jeg er ret høj (180 cm), så min stil passer til høje kvinder. For tiden blogger jeg fast for det danske tøjmærke Saint Tropez, hvilket jeg har gjort i lidt over to år nu. Jeg har i sommeren 2016 afsluttet min bachelor i Uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet i København, og er netop begyndt på en kandidat i Human Resource Management på Copenhagen Business School.

Det var lidt om mig, i er velkomne til at følge med på bloggen, og tøv aldrig med at kontakte mig hvis der er andet i vil vide.

Med venlig hilsen,

Josefine